Efficiënt

In ons tandheelkundig centrum in Vathorst werken tandartsen, specialisten, tandtechniekers , preventieassistenten, klinisch assistenten en mondhygiënisten nauw samen als een team. Zo bieden wij de meest optimale zorg. Door teamwork kunnen wij de service verlenen die wij nastreven.

En dankzij deze aanpak werken we binnen onze praktijk zo efficiënt mogelijk. Dat is niet alleen prettig voor ons, maar vooral in het belang van de patiënt. Je hoeft dus niet van de ene naar de andere praktijk doorverwezen te worden. Alles onder hetzelfde dak  bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst.

Ruime openingstijden

Iedereen kan in onze praktijk 52 weken per jaar terecht. Je komt dus nooit voor een gesloten deur te staan. Wij zijn door de weeks altijd open én telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Pijnklachten, beugel stuk of spoedgeval?

Pijnklachten zijn heel vervelend. Als je beugel stuk is, moet je ons direct bellen. Wij houden dagelijks tijd vrij voor spoedgevallen. Ons team van medewerkers staat klaar om zo snel mogelijk te helpen.

Verwijzingen minimaal

De tandheelkunde ontwikkelt zich snel de laatste jaren. De algemene tandarts verwijst steeds vaker door naar specialisten. Wij werken onder het motto “alles onder één dak “. Je kunt voor vrijwel alle behandelingen terecht in ons tandheelkundig centrum.

Toegankelijk voor minder validen

Patiënten die minder validen zijn, kunnen terecht in onze praktijk.

AWBZ patienten

Ook de AWBZ patiënten kunnen in onze praktijk behandeld worden. Wij dragen zorg voor de declaratie afwikkeling volgens de AWBZ-regeling.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid bij ons tandheelkundig centrum.

Herinneringen per SMS en e-mail

Afspraak vergeten? Als service sturen wij je 24 uur van tevoren  een herinnering per SMS of e-mail. Voor ons een kleine moeite, voor onze patiënten een groot gemak!

Fa-med factoring

Als tandheelkundig centrum hebben wij een samenwerkingsverband afgesloten met factoringbedrijf Famed. Wij dienen wekelijk declaraties in bij Famed. Famed handelt de nota’s rechtstreeks af bij vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland.

Patiënten ontvangen alleen nog de nota’s van zorg die niet (volledig) wordt vergoed. Het is ook mogelijk om een declaratie direct aan de balie contant of per pin te betalen.

Frivista - TCA - orthodontie-027384
Frivista - TCA - orthodontie-027421