Goede tandheelkundige zorg

Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst stelt goede zorg voor elke individuele patiënt centraal. Onze visie is duidelijk: het gaat ons om een optimale kwaliteit met een persoonlijke benadering, want een mooi en gezond gebit moet wel een heel leven meegaan.

Het is belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de patiënt en het team van behandelaars. Ons team is zeer ervaren en kan ook goed met kinderen (en pubers) omgaan.
Wij stellen uiteraard alles in het werk om een optimaal resultaat te bereiken. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en de meest geavanceerde methoden en materialen. Samen met een goede voorlichting en heldere communicatie leidt dit tot het beste resultaat.

Het BIG-register beschrijft precies wat de bevoegdheden zijn van de verschillende zorgverleners. Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst houdt zich aan die richtlijnen.

Vriendelijke medewerkers

De medewerkers van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst zijn vriendelijk en betrokken. Zij nemen de tijd om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen over de behandeling te bespreken en weg te nemen.

Om tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit te bieden, werken we met zeer moderne apparatuur. Ook letten we zeer goed op de hygiëne in onze praktijk en de reiniging van onze instrumenten. Daarvoor werken we met een vast protocol. Zo doen we er alles aan om een bezoek aan Tandheelkundig Centrum Amersfoort zo plezierig mogelijk te maken en om iedereen een zeer goede tandheelkundige zorg te bieden.

 

Duidelijkheid over uw behandeling bij de orthodontist

Wanneer je voor het eerst bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort komt, bekijkt de orthodontist het gebit van de patiënt en nemen we een gezondheidslijst door. We bekijken een eventuele verwijzing van de tandarts en maken een röntgenfoto van je gebit. Ook maken we een gipsmodel van het gebit.

Als er inderdaad een behandeling nodig is, maken we eerst altijd een behandelplan. In een volgend gesprek bespreken we het behandelplan: wat is er precies aan de hand, waarom is een behandeling nodig en hoe wordt de behandeling uitgevoerd. Ook bespreken we wat de effecten  en eventuele alternatieven voor de voorgestelde behandeling zijn. Als de kosten van de behandeling hoger zijn dan €150, krijg je bovendien een begroting op papier. Zo weet de patiënt altijd precies wat hem te wachten staat.

Frivista - TCA - orthodontie-027384
Frivista - TCA - orthodontie-027425