Ons team van orthodontie bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst bestaat uit:

De Orthodontist

Monique Henneberke
Sinds 2011 is Monique Henneberke verbonden aan Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst. Monique werkt sinds 1982 als algemeen tandarts en is in 1989 begonnen met de universitaire specialisatie orthodontie. In 1993 vestigde zij zich in Amersfoort als orthodontist. Tijdens haar studie heeft Monique ook veel aandacht aan wetenschappelijk onderzoek besteed.

Monique Henneberke is lid van een groot aantal beroepsorganisaties en zij heeft regelmatig contact en overleg met collega specialisten, zoals orthodontisten, kaakchirurgen, implantologen, endodontologen, paradontologen en vele anderen.

Na vele jaren tandheelkunde is Monique nog altijd even enthousiast. Zij vindt het nog steeds een enorme uitdaging om elke patiënt naar tevredenheid te behandelen en een mooie stralende lach te geven.

Monique Henneberke is aanwezig op:
dinsdag van 14.00 – 21.00 uur.

De Orthodontist

Geer van den Dungen
is orthodontist en sinds januari 2016 verbonden aan Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst. Van 1997 – 2003 heeft ze haar studie tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd. Hierna heeft zij een jaar als tandarts gewerkt in Amsterdam om ervaring op te doen als algemeen practicus. Van 2004-2008 heeft zij zich gespecialiseerd tot orthodontist (ACTA). Vanaf 2008 tot heden heeft zij als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt, soms voor korte, vaak voor langere periodes. Naast het werken in de algemene orthodontie praktijk heeft Geer 6 jaar lang op de afdeling orthodontie van het ErasmusMC- Sophia te Rotterdam gewerkt.

Geer is lid van een groot aantal beroepsorganisaties en zij heeft regelmatig contact en overleg met collega specialisten, zoals orthodontisten, kaakchirurgen, implantologen, endodontologen, paradontologen en vele anderen. Regelmatig bezoekt zij  congressen en symposia om op de hoogte te blijven van wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen.
Het contact met de patiënt is een leuk en belangrijk onderdeel van de orthodontische behandeling. Het is ons gezamenlijke doel om een functioneel en esthetisch behandelresultaat te bereiken.

Geer van de Dungen is aanwezig op
dinsdag van 14.00 – 21.00 uur.

De Orthodontist

Jorine van der Vlag
is orthodontist en sinds het najaar 2017 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst. Van 2001-2006 heeft Jorine tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam gevolgd. De jaren daarna heb ik als tandarts gewerkt in een praktijk in het noorden van het land. Daarnaast ben ik toen werkzaam geweest op ACTA aan de afdeling orthodontie om er zeker van te zijn dat orthodontie mijn specialisme is. In 2008 is Jorine gestart met de 4 jarige specialisatie tot orthodontist. Na haar afstuderen in 2012 heeft zij als waarnemer in diverse praktijken gewerkt. Jorine is lid van verscheidende beroepsorganisaties en bezoekt regelmatig congressen en symposia om op de hoogte te blijven van wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen.
Het werken in een fijn team met leuke patiënten is wat het werken in Amersfoort voor mij zo leuk maakt. Samen een mooie lach creëren blijft het mooiste vak dat er is!

Jorine van der Vlag is aanwezig op
donderdag van 08.00 – 14.00 uur.

_j9a7460

De Orthodontie assistenten

Muriël Jansen    Muriël is allround assistent. Na haar opleiding tot tandarts assistente heeft zij zich ook gespecialiseerd in het assisteren van de orthodontist. Door het helpen van mensen aan een gaaf en recht gebit, jong of oud, haalt Muriël  veel voldoening uit haar werk.

Hellen de Kruyff 

Hellen is preventie-assistente en heeft in het verleden veel orthodontie gedaan. Hellen komt op donderdag het ortho-team versterken. Met alle ervaring van Hellen bent u bij haar in goede handen.

 

Sadaf Halimi 

Sadaf is all-round assistente en wordt nu ook opgeleid tot orthodontie-assistente.

 

Assistent praktijkmanager/ Baliemedewerker

Marianne Hop
Marianne is assistent praktijk manager en baliemedewerker en draagt zorg voor een efficiënte planning van de afspraken in ons tandheelkundig centrum. Zij is vaak een luisterend oor en kent nagenoeg al onze patiënten bij naam.