Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst is sinds 2016 gevestigd aan de Angelinapolder 113C  in Amersfoort Vathorst.

Ons centrum is opgericht met een duidelijke doel: alles onder één dak.
Bij ons werkt niet alleen de orthodontist, maar ook algemeen tandartsen, veelal met een eigen specialisme. Wij hebben ook een implantoloog, tandtechniekers, mondhygiënisten én preventie-assistenten. Je kunt bij ons terecht voor alle tandheelkundige behandelingen.

Waar staat Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst voor?

  • Wij staan voor goede en complete tandheelkundige zorg zonder onnodige kosten
  • Wij hebben vriendelijke medewerkers in een prettige omgeving. Wij willen voor iedereen het bezoek aan ons tandheelkundig centrum zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken.
  • Wij werken in een aangename omgeving, ook voor kinderen. Kinderen zullen een bezoek aan  ons centrum als plezierig ervaren. Wij hebben veelal jonge medewerkers die er alles aan zullen doen om op speelse wijze het vertrouwen te winnen van onze jonge patiëntjes.
  • Ons centrum is toonaangevend in de nieuwste technieken.
  • Wij geven iedereen duidelijkheid over de behandeling. Als een uitgebreide behandeling nodig is, maken wij altijd eerst een zorgplan. Dit bespreken wij met de patiënt, zodat de inhoud van de behandeling én de kosten bekend zijn. Wij streven altijd na om een zorgplan op maat te maken.
  • Onze nadruk ligt  op preventie, zodat je verzekerd bent van de beste tandheelkundige zorg. Hier staan wij als team garant voor.
pand-in-lr-met-filter_voor-site